Vi växer - två nya inköpsrådgivare på plats
12.6.2024

Vi växer - två nya inköpsrådgivare på plats

Den 2 maj kunde vi välkomna inte bara en, utan två nya Nores-kollegor. Elise Korneliussen Isager är ny medlemsrådgivare i Bergen och kommer att arbeta från vårt nyöppnade kontor i Bergen. Sebastian Häggblom är ny medlemsrådgivare i Sverige och kommer att arbeta med våra svenska medlemmar. Båda har lång branscherfarenhet som kommer att göra dem till utmärkta rådgivare för våra medlemmar.

Elise är utbildad sommelier och har lång erfarenhet i restaurangbranschen, både från härliga restauranger i Stavanger och senast som platschef för Godt Brød i Bergen. Hon älskar att springa i bergen runt Bergen och ser fram emot att lära känna alla våra medlemmar runt om i Norge. Elise kommer att ha ansvar för medlemmarna i Rogaland och på västkusten i allmänhet.

Sebastian är född i Vasa i Finland, men har bott många år i Umeå och Stockholm. Med utbildning från Restauranghögskolan i Umeå och över 10 års erfarenhet från olika roller i restaurangköket – senast som kökschef på Krägga Herrgård, har han mycket värdefull och relevant erfarenhet som Nores medlemmar kommer att ha stor nytta av. Vi är glada att ha båda på plats och de ser fram emot att lära känna både medlemmar och leverantörer.

Andre nyheter

No items found.

Kommende arrangement

No items found.